نحوه صحیح گرفتن آب لیمو ترش که تا الان نمی دانستید
درواقع گاهی فشار به پوست لیمو، باعث ترکیب روغنهای اسانسی موجود در آن با آبلیمو میشود، از آنجا که ترکیب برخی از این روغنها تلخ است، امکان تلخ شدن آبلیمو وجود دارد که البته ضرری برای بدن ندارند.
به گزارش 9 صبح، آبلیمو هاچه آنها که به صورت دستی و خانگی با صرف زمان زیادی آبگیری و لرد گیری میشوندچه صنعتیهایی که از بازار میگیریم ممکن است پس از گدشت زمان زیادی از طعم آن رو به تلخی برود که به دلیل له شدن هسته لیمو در آب آن است.
درواقع گاهی فشار به پوست لیمو، باعث ترکیب روغنهای اسانسی موجود در آن با آبلیمو میشود، از آنجا که ترکیب برخی از این روغنها تلخ است، امکان تلخ شدن آبلیمو وجود دارد که البته ضرری برای بدن ندارند.
از بین بردن تلخی آبلیمو
برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو دارد (برای ۱۵ کیلو لیمو، ۴ عدد هویج متوسط) پوست بکنید و کامل بندازید در ظرف آبلیمو تا ۲۴ ساعت بماند. سپس آبلیمو را صاف کنید.
هویجها تلخی آب لیمو را به خودشان میگیرند و بعد از صاف کردن آبلیمو میتوانید گوشت لیمو را برای خورش استفاده کنید بدون آن که اندکی تلخی به غذای شما بدهند.
علت ته نشین شدن آبلیموهای خانگی
یکی از آنزیمهای موجود در لیمو، "تکستیناز"است که یاعث ته نشین شدن پالپ لیمو در آبلیمو میشود.
از آنجا که این آنزیم در صنعت، پیش، هنگام یا پس از پرس و با حرارت دهی لازم غیر فعال میشود، آبلیموهای صنعتی ته نشین نمیشود.
این آنزیم کشی در تهیه آبلیوهای خانگی انجام نمیشود و به همین علت انواع خانگی آنها رسوب نمیکند.
بهترین ظرف برای نگهداری آبلیمو:
چگونه تلخی آبلیمو را بگیریم
ظرفهای شیشهای به خصوص انواع تیره شان، بهترین ظرفها برای نگهداری آبلیمو هستند.
به دلیل اسیدی بودن آبلیمو، باید از نگهداری آنها در ظرفهای پلاستیکی و فلزی خودداری کرد تا ترکیبهای فلز و پلاستیک وارد آبلیمو نشوند. بهتر است از خرید آبلیمو چه صنعتی و چه خانگی در بطریهای پلاستیکی خودداری کنید.
همچنین برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری کنید و روی شیشههای آبلیمو را هم با پلاستیک مشکی بپوشانید تا رنگ خود را حفظ کند.
کلام آخر اینکه هیچ وقت آبلیمو، آبغوره و آب نارنج و به طور کلی انواع ترشی را در ظرف یا بطریهای پلاستیکی نریزید، زیرا ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آنها میشود.
این مرکبات، از جمله منابع عالی پتاسیم، کلسیم، آهن… می باشد، اما این تمام خواص لیمو نیست. لیمو سرشار از ویتامین B وC زیادی می باشد. به این دلایل لیمو بسیار معروف و پرکاربرد است.
لیموترش یکی از پر کاربردترین مواد غذایی در سطح جهان به شمار می رود. از لیموترش و طعم خاص آن می توان به عنوان طعم دهنده در انواع غذاها و شیرینی ها استفاده کرد. لیمو ترش برای سلامتی بسیار مفید است چون فواید زیادی برای بدن دارد. بر علاوه با طعم بسیار خاص لیموترش، می توانیم از لیمو به عنوان تقویت کننده طعم های دیگر نیز استفاده کنیم.
عوارض لیموترش با نمک
این مرکبات، از جمله منابع عالی پتاسیم، کلسیم، آهن… می باشد، اما این تمام خواص لیمو نیست. لیمو سرشار از ویتامین B وC زیادی می باشد. به این دلایل لیمو بسیار معروف و پرکاربرد است.
جمله کاربردهای مهم دیگر آن، مخلوط لیمو با عسل است. اغلب از این مخلوط به عنوان یک درمان خانگی برای گلودرد استفاده می شود. همچنین می توان آن را به صورت دم کرده یا حتی برای نوشیدن یک آب میوه عالی و خنک استفاده کرد.
چه زمانی لیموترش را با نمک نخوریم؟ عوارض لیموترش با نمک
این مخلوط لیمو و نمک، به عنوان یک قاعده کلی برای بدن بسیار مفید است، اما همه نباید آن را مصرف کنند. چون اگر بدن ترکیب این عناصر را به طور کامل نپذیرد، می تواند خیلی مضر واقع شود.
اولین چیزی که باید به آن توجه کنیم، باید از سلامتی عمومی بدن خود آگاه باشیم. واضح تر بگویم: باید مطمئن شویم که معده ما به خوبی کار می کند. اگر این عضو داخلی بدن کاملا سالم نباشد، سبب حساس شدن اعضای خاصی از سیستم هاضمه بدن می شود.
بنابراین در این حالت، مصرف لیمو می تواند مضر باشد. چون مستقیما بر مقدار ترشح اسید معده تاثیر می گذارد، چه بیشتر یا کمتر. همه این ها می تواند سبب رفلاکس یا گاستریت ـ التهاب معده ـ شود که هر دو بسیار آزاردهنده هستند. اگر این واقعیت را هم اضافه کنیم که نمک سبب فشار بالای خون و به حفظ مایعات کمک می کند. دامنه بیماری های احتمالی بیشتر نیز می شود.
بنابراین، هرکسی که مشکلات کلیوی یا معده دارد، باید از مصرف مخلوط لیمو و نمک خودداری کند. حتی اگر برای بیشتر افراد بسیار موثر و سالم باشد.
با این ترکیب وزن کم کنید
افرادی که از سلامت کامل معده برخوردار هستند می توانند از این ترکیب عالی برای کنترول وزن استفاده کنند.
آب یک لیمو را در یک لیوان آب گرم با یک قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. این مخلوط به تصفیه و تنظیم وزن بدن به شیوه طبیعی کمک می کند.
نظر شما