۷راه کار ضد سکته با این عادات غذایی
به نقل از دیلی میل،به گفته محققان دانشگاه تگزاس رعایت۷عادت غذایی خطر سکته مغزی را به نصف کاهش میدهد.
به گزارش 9صبح و به نقل از دیلی میل،به گفته محققان دانشگاه تگزاس رعایت۷عادت غذایی خطر سکته مغزی را به نصف کاهش میدهد.این محققان در هیوستون۱۱۵۰۰میانسال را در آمریکا به مدت۳۰سال زیر نظر گرفته و بررسی کردند چگونه سبک زندگی بر خطر سکته مغزی تاثیر میگذارد.عادتها توسط انجمن قلب آمریکا ابداع شده و Life`s Simple 7 نام گذاری شده است.اگرچه از آن به عنوان هفت عادت فهرست شده، اما تنها۴عامل قابل تغییر است و ۳ مورد دیگر یعنی حفظ فشارخون طبیعی،کنترل کلسترول و کاهش قند خون روی حفظ سلامت اثرگذار هستند.
این ۷ عادت به شرح زیر است:
حفظ رژیم غذایی خوب
ورزش منظم
سیگار نکشیدن
کاهش وزن
حفظ فشار خون نرمال
کنترل کلسترول
کاهش قند خون
طبق آمار در آمریکا سالانه۸۰۰هزار نفر سکته مغزی کرده که در این میان۱۳۷هزار جان میسپارند.در انگلیس نیز سالانه۱۰۰هزار سکته مغزی رخ داده که جان۳۸هزار نفر را میگیرد و به چهارمین قاتل بزرگ انگلیس معروف است.به هر حال فعال بودن،بهتر غذا خوردن و کاهش وزن همگی خطر سکته مغزی را کاهش داده و ۴عادت دیگر بدون در نظر گرفتن ژن،خطر سکته مغزی را کاهش میدهند.طبق مطالعه مذکور،پیروی از این عادتهای غذایی نزدیک به ۶ سال زندگی بدون سکته را افزایش میدهد.همچنین طبق این مطالعه،افرادی که بیشترین خطر ژنتیک و بدترین سلامت قلب را داشتند با رعایت۷عادت غذایی تا۲۵درصد خطر ابتلا به سکته مغزی در آنها کاهش یافت و در سایر افراد تا۴۳درصد کاهش خطر به دست آمد.بهترین افراد بررسی شده به عنوان سالمترین افراد با۶درصد سکته مغزی،کمترین خطر را داشته و افرادی که کمترین عادت غذایی را دنبال میکردند تا۵۷درصد سکته مغزی را تجربه کردند.
منبع:برترین ها
نظر شما